Steeds meer mensen krijgen de diagnose kanker te horen. Steeds meer mensen overleven gelukkig deze ziekte maar houden wel last van gevolgen van ziekte (kanker) en behandelingen hiervoor. Voor alle mensen, zowel tijdens als na de behandelingen en ook in de palliatieve of terminale fase, kan OncoReflex® een heilzame ondersteuning bieden in de vorm van speciale voetreflex. Door deze therapeutische massages komt u tot rust en voelt u innerlijk welzijn. De  therapeutische massages zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van uw leven. Warmte en persoonlijke aandacht gecombineerd met professionele gerichte therapeutische massages zorgen voor een totaal beleving.

Meer over Oncoreflextherapie lees je op:  https://www.oncoreflex.eu/
Je vindt mij in de 'IKNL verwijsgids kanker'. Deze gids helpt je bij het vinden van ondersteunende behandeling en begeleiding bij kanker, op ieder moment na de diagnose.

De therapeutische massages die ik in mijn praktijk geef zijn geen behandeling van kanker en zijn geen vervanging van eventuele reguliere behandelingen. Het is een complementaire (aanvullende) therapie, gericht op de individuele behoefte van de cliënt. Per keer bekijken we waar behoefte aan is.